Trutec Oy:n omistus laajenee kasvun jatkuessa vahvana
12.4.2022

Trutec Oy:n omistus laajenee kasvun jatkuessa vahvana

Tuomas Anttila ja Jarkko Mannersuo ovat ostaneet osan Trutec Oy:n osakkeista yhtiön osakkailta.

”Tuomaksen ja Jarkon mukaan tuleminen yhtiöön myös omistajiksi laajentaa merkittävästi Trutecin omistajien asiantuntemuspohjaa ja tukee yhtiön pitkäjänteisiä kasvutavoitteita”; kertoo Trutecin hallituksen puheenjohtaja Tero Pellinen.

Tuomas Anttilan tehtävä laajenee myös operatiivisesti Tuomaksen ottaessa vastuun myyntijohtajana Trutecin kokonaismyynnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Jarkko Mannersuo jatkaa nykyisessä tehtävässään suunnittelujohtajana vastaten Trutecin suunnittelun johtamisesta ja kehittämisestä sekä suunnittelukumppaneiden laadunvalvonnasta. Jarkko Mannersuolla on poikkeuksellisen vaativien teräsrakenteiden suunnittelijan pätevyys.

Trutec Oy on vahvassa kasvussa;  2021 lokakuulla päättyneen tilikauden liikevaihto lähes kolminkertaistui ollen n. 14,6M€, myös kannattavuus parani liikevoiton ollessa noin 0,6M€.

”Tavoitteemme on kasvaa yhdeksi merkittävimmistä toimijoista teräsrakenteisten hallien, teräsrakenteiden ja julkisivutuotteiden toimittajana Suomessa. Vaikka viime vuodet alalla ovat olleet kaikille haastavia, ensin Covid-19:sta ja nyt Ukrainan sodasta johtuvista materiaalihaasteista, on toimintamallimme yhdessä kumppaneidemme kanssa osoittautunut tehokkaaksi tavaksi toimia. Uskomme, että kykenemme kasvamaan jatkossakin suunnitelmiemme mukaisesti ja palvelemaan asiakkaitamme ainutlaatuisella toimintatavallamme yhä laajemmalla maantieteellisellä alueella sekä tuotevalikoimallamme. ” kertoon yhtiön toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Trutec Oy on henkilökunnan omistama verkostoituneella projektijohtomallilla toimiva kasvuyhtiö, joka toimittaa hallipaketteja, teräsrakenteita ja julkisivutuotteita mm. teollisuuden, logistiikan ja urheilurakentamisen tarpeisiin. Vuonna 2021 Trutec Oy toimitti noin 30 asiakkaan kannalta toimitussisällöllisesti optimoitua projektia yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa.

Lisätätietoja; Jukka Kapela / toimitusjohtaja / 050 506 6757 / jukka.kapela@trutecoy.fi

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.