Trutec luovutti uuden tuotantohallin Esari Oy:lle Kaustiselle
10.8.2021

Trutec luovutti uuden tuotantohallin Esari Oy:lle Kaustiselle

Teräshallipaketti toimitettiin sovitussa aikataulussa tyytyväiselle asiakkaalle tällä viikolla.

Ajan hengen mukaisesti kuvassa luovutuskoppaukset kyynärpäillä Esari Oy:n toimitusjohtajan Ari Rauman ja Trutec Oy:n toimitusjohtajan Jukka Kapela välillä.

Teräshallipaketin toimitussisältö tässä kohteessa oli:

Trutec Oy on erikoistunut rakentamaan toimitilahalleja, teräshalleja ja hallipaketteja
Rakennamme toimitiloja teräksestä koko Suomen alueelle: teräshallit, toimitilahallit, liiketilat ja toimitilat. Ota meihin yhteyttä jo projektin suunnitteluvaiheessa. Tällöin voimme tarjota teille optimoitua ratkaisua, jossa hyödynnämme teräsrakenteiden vakioratkaisuja. Tarjoamme sinulle kiinteän hinnan ja asiakaskohtaisesti sovittavan toimitussisällön.

Oy ESARI Ab

Esari Oy on Suomen johtava laitesuojatoimittaja

Esari Oy on toimittanut vuodesta 1993 alkaen yli 4000 laitesuojaa asiakaskunnalle, joihin kuuluvat teleoperaattoreiden lisäksi mm. energiateollisuus ja Väylävirasto. Esari Oy:n palveluksessa on yhteensä 30 henkilöä ja vuotuinen liikevaihto n. 5,5 miljoonaa euroa. Esari Oy: toimittaa laitesuojat asiakkailleen avaimet käteen periaatteella, jolloin toimitussisältöön kuuluvat myös asiakkaan tarpeita vastaavat sähkö- jäähdytyslaite- ym. asennukset. Olemassaolomme perusta on asiakkaiden tarpeita vastaavien laitesuojarakennusten myynti ja valmistus sekä tuotteiden jatkuva kehitys. Samalla Esari Oy pyrkii parantamaan yhdyskuntarakentamisen lopputuloksen kokonaisilmettä ympäristöön hyvin sopivilla energiatehokkailla ratkaisuilla.

Esari Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat laitesuojat yhdyskuntatekniikan suojaksi. Pitkä yhteistyö asiakkaidena alihankkijoiden kanssa mahdollistaa jatkuvan tuotekehityksen. Asenne, ainutlaatuisuus, luotettavuus, ahkeruus ja ammattitaito muodostavat Esari Oy:n arvomaailman.

Yritys kuuluu osana ruotsalaiseen Lagercrantz Group AB:hen. Lagercrantz on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa yhdeksässä Euroopan maassa, sekä Intiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Ryhmään kuuluu yhteensä n. 60 yhtiötä, n. 1 500 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiö on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001.

Lisätietoa Trutec Oy:n hallipaketeteista ja teräshalleista Trutec Oy / Hallipaketit

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

Trutec-Hallimallisto

Suunnittelimme hallimalliston, jonka pohjalta on helppo aloittaa uuden toimitilan suunnittelu. Hallimallistossamme yhdistyy Trutecin vankka osaaminen ja kokemus toimitilarakentajana, teräsrakennesuunnitteluosaaminen sekä näyttävä arkkitehtisuunnittelu.

Mallisto sisältää asiakkaiden kanssa parhaiksi todetut ratkaisut erilaisista hallipaketeista.

Trutec-Hallimallisto tarjoaa toimivat pohjat ja ratkaisut keskisuuriin ja suuriin hallitarpeisiin:

  • Tuotanto- ja konepajahallit
  • Logistiikka- ja teollisuushallit
  • Myymälätiilat
  • Rekkahallit
  • Liikuntahallit
Lataa hallimallisto ja tutustu hallimalleihin hetiLähetä tarjouspyyntöVapaat yritys- ja teollisuustontit Suomessa
vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.

TEEMME tilaa menestyksellesi
Trutec Oy
Yritys

Trutec Oy on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut rakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla rakentaen toimitiloja ja myymälöitä, liikuntahalleja ja urheilurakennuksia, voimalaitosrakennuksia sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia.

Toimintatapa

Vastaamme aina sovitusta kokonaisuudesta yhden luukun periaatteella. Vastaamme kaikista kumppaneistamme kuten omistamme ja varmistamme kaikkien täyttävän vastuullisuus- ja pätevyysvaatimukset. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan CO2-päästöt.

CE-sertifikaatti

Trutec Oy:lle on myönnetty CE-merkin käyttöoikeus teräsrakenteiden toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. 

Oikeus koskee kantavia hitsattuja teräsrakenteita ja tuotejärjestelmiä standardin EN1090-2 mukaisesti.