Toimitusjohtajan haastattelu Teollisuusuutisissa
8.11.2023

Toimitusjohtajan haastattelu Teollisuusuutisissa

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kasvustrategia

Vaikka ajat ovat haastavat, teräsrakenteisia halleja, teräsrakenteita ja teräksestä valmistettuja julkisivuja rakentavalla Trutecilla menee lähes ällistyttävän hyvin. Yhtiö on onnistunut strategisen työnsä avulla moninkertaistamaan liikevaihtonsa kuluneiden neljän tilikauden aikana ja talouskin on hyvällä tasolla, josta kertovat yhtiön tuore AAA-luottoluokitus sekä pienimmän mahdollisen luottoriskin sertifikaatti.

Toimitusjohtaja Jukka Kapelan mukaan yhtiön kasvun taustalla on hyvin tehty strateginen suunnittelutyö ja sen toteuttaminen suunnitelmien mukaisesti.

– Huolimatta pandemian, sodan ja korkoympäristön aiheuttamista haasteista, olemme kyenneet pysymään strategiamme mukaisella kasvupolulla. Olemme hioneet prosessimme tehokkaiksi ja asiakassuuntautuneiksi. Yksi iso asia on ollut meidän joustavuutemme hallitoimittajana, koska näin olemme pystyneet tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme juuri hänelle optimaalisimman toimituskokonaisuuden.

Trutecin toimituksen ytimen muodostaa aina teräsrunko, mutta sen päälle toimitettava kokonaisuus rakennetaan asiakkaan tarpeisiin.

– Vaikka haluammekin tarjota mahdollisimman laajan kokonaisuuden, asiakkaillamme on hyvin erilaisia tarpeita hallipaketin toimituslaajuuden suhteen. Mukaudumme näihin tarpeisiin hyvin sujuvasti.

Tuplasti enemmän tuotantokapasiteettia

Trutec on tuplannut konepajakapasiteettinsa kuluneiden kahden vuoden aikana, joten nykyisellä tuotantokapasiteetilla kyetään valmistamaan huimat 600 tonnia teräsrakenteita kuukaudessa, mikä on osaltaan mahdollistanut yhtiön liikevaihdon nopeaa kasvua.

Trutecin hallitoimituksen nopeus riippuu täysin projektikokonaisuudesta, mutta itse teräsrungon asennus saadaan tehtyä 1–3 viikossa, riippumatta hallin koosta. Ns. ulkoa valmis halli saadaan aloituksesta luovutuskuntoon noin neljässä kuukaudessa.

– Teräsrakenteisia halleja tehtäessä sääolosuhteet eivät ole yhtä kriittinen tekijä, kuin monissa muissa hallityypeissä. Koska tuotteessamme ei ole juurikaan ns. kastuvia rakenteita, johtuen toimintamallistamme, pystymme aloittamaan projekteja talviolosuhteissa täysin vastaavasti kuin kesäaikaankin, Kapela toteaa.

Lue koko artikkeli Teollisuusuutisista:

https://yritma.fi/uutiset/teollisuus/terashallit-kaikenlaisiin-toimi-ja-tuotantotilatarpeisiin-trutecilta

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

Trutec-Hallimallisto

Suunnittelimme hallimalliston, jonka pohjalta on helppo aloittaa uuden toimitilan suunnittelu. Hallimallistossamme yhdistyy Trutecin vankka osaaminen ja kokemus toimitilarakentajana, teräsrakennesuunnitteluosaaminen sekä näyttävä arkkitehtisuunnittelu.

Mallisto sisältää asiakkaiden kanssa parhaiksi todetut ratkaisut erilaisista hallipaketeista.

Trutec-Hallimallisto tarjoaa toimivat pohjat ja ratkaisut keskisuuriin ja suuriin hallitarpeisiin:

  • Tuotanto- ja konepajahallit
  • Logistiikka- ja teollisuushallit
  • Myymälätiilat
  • Rekkahallit
  • Liikuntahallit
Lataa hallimallisto ja tutustu hallimalleihin hetiLähetä tarjouspyyntöVapaat yritys- ja teollisuustontit Suomessa
vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.

TEEMME tilaa menestyksellesi
Trutec Oy
Yritys

Trutec Oy on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut rakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla rakentaen toimitiloja ja myymälöitä, liikuntahalleja ja urheilurakennuksia, voimalaitosrakennuksia sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia.

Toimintatapa

Vastaamme aina sovitusta kokonaisuudesta yhden luukun periaatteella. Vastaamme kaikista kumppaneistamme kuten omistamme ja varmistamme kaikkien täyttävän vastuullisuus- ja pätevyysvaatimukset. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan CO2-päästöt.

CE-sertifikaatti

Trutec Oy:lle on myönnetty CE-merkin käyttöoikeus teräsrakenteiden toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. 

Oikeus koskee kantavia hitsattuja teräsrakenteita ja tuotejärjestelmiä standardin EN1090-2 mukaisesti.