Pysäköintihallin julkisivuverhous tuoteosakauppana, kysy tarjous!
18.7.2022

Pysäköintihallin julkisivuverhous tuoteosakauppana, kysy tarjous!

Trutec Oy toteuttaa pysäköintihallien metalliset julkisivurakenteet tuoteosakauppana.

Pysäköintihallit sijoittuvat yleensä taajamien keskustoihin ja niiden runkorakenteet toteutetaan yleisesti betonista. Massiiviset pysäköintihallit on saatava ”istutettua” kaupunkikuvaan ja niiden suuret julkisivupinnat antavatkin mahdollisuuden laadukkaaseen arkkitehtuuriin.

Kun puhutaan laadukkaista, huoltovapaista ja pitkäikäisistä julkisivurakenteista niin pääsääntöisesti aina materiaalivalinta kohdistuu metallisiin levy ja putkirakenteisiin.

Trutec Oy:n ammattitaito on juuri tällä alalla. Suunnittelemme ja mitoitamme julkisivun teräsrakenteet projektikohtaisesti kiinnitettäväksi betonirakenteisiin. Teräsrunko voidaan mitoittaa määräyksien mukaisia törmäyskuoria vastaan sekä runko toimii myös kiinnitysalustana esimerkiksi sähköauton latausyksiköille tai putoamissuojauksen asentamista varten.

Trutec Oy suunnittelee – valmistaa – asentaa pysäköintihallin julkisivut ja optimoi rakenteet sekä toimituksen jokaiselta osa-alueeltaan.

Teräsrungon elementtivalmistus vähentää työmaalla tapahtuvaa mittaamista ja lyhentää kokonaisurakka-aikaa. Teräsrunkoon voidaan helposti kiinnittää arkkitehdin suunnittelema metallijulkisivuverhous, kuten erilaiset reikälevyt, kasetoinnit, säleiköt, profiilipellit sekä verkot.

Trutec Oy esittää suunnittelijalle vaihtoehtoja raaka-aineen valinnassa sekä laatii lopuksi pintamateriaalin kiinnitysdetaljiikan. Tämän kaiken tarkoituksena on, että pysäköintihallin julkisivun hankkiminen Trutec Oy:ltä on helppoa ja asiakkaamme varmistuu laadukkaasta lopputuloksesta.

Ota yhteyttäja kysy tarjous!Tuomas Anttila

Myynti Julkisivut

Trutec Oy

+358504009057

www.trutecoy.fi

tuomas.anttila@trutecoy.fi

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.