Uusi toimipiste Helsinkiin
19.10.2020

Uusi toimipiste Helsinkiin

Uusi toimipiste on vauhdittanut Trutecin kasvua

Trutec Oy on päässyt näyttämään kykyjään Etelä-Suomen alueella. Aktiivisia kohteita löytyy pääkaupunkiseudulta tällä hetkellä kolme kappaletta: Jääurheilukeskus Matinkylässä, jätteenkäsittelykeskus Tattarisuolla sekä biojätteiden siirtoasema Vantaalla.

Yrityksen tarjonta soveltuu sekä teräsrakenteita tarvitseville rakennusyhtiöille että teräshalleja tai toimitiloja omaan käyttöön rakentaville yrityksille. Helsingin toimipisteen avaaminen helpottaa sekä asiakastapaamisia että projektien hallintaa.

Asiakkaita palvellaan Herttoniemen toimipisteestä käsin

Yrityksen toimisto sijaitsee Opus 3 -rakennuksessa, joka on osa Opus Business Parkia. Paikka on hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemessä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Opus 3:een pääsee helposti autolla ja bussilla sekä metrolla -  Herttoniemen metroasema sijaitsee 350 metrin kävelymatkan päässä. Autolla liikkuville löytyy pysäköintipaikkoja rakennuksessa sijaitsevasta pysäköintihallista tai Hitsaajankadun varrelta.

Ammattitaitoa yli 20 vuoden kokemuksella

Pääkaupunkiseudun aluepäällikkönä toimivalla Nikolai Makarovilla on kokemusta teräsrakentamisesta aina vuodesta 1995 asti.

"Olen työskennellyt teräsrakenteiden parissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, sekä tuotannossa, projektinjohdossa että valvontatehtävissä. Trutec on tiivis, hyvin kokenut organisaatio, jolla on kehittynyt valmistusverkosto. Yrityksellä on laadukasta suunnitteluosaamista ja voimme toimittaa joustavasti myös osaprojekteja."


Teräshalliprojekteja vielä tälle vuodelle!


Trutecin valttina on myös nopeus. Tehokkaan projektinhallinnan ja oman suunnittelupalvelumme ansiosta saamme uudet kohteet työn alle hyvinkin nopeasti. Yritys on erikoistunut yli 800m2 kokoisten teräshallien rakentamiseen.

"Mikäli tarvitset teräshallia tai teräsrakenteita, ota rohkeasti yhteyttä. Teemme varmasti kilpailukykyisen tarjouksen!"

Jukka Kapela
Toimitusjohtaja
puh. 050 506 6757
jukka.kapela@trutecoy.fi

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

Trutec-Hallimallisto

Suunnittelimme hallimalliston, jonka pohjalta on helppo aloittaa uuden toimitilan suunnittelu. Hallimallistossamme yhdistyy Trutecin vankka osaaminen ja kokemus toimitilarakentajana, teräsrakennesuunnitteluosaaminen sekä näyttävä arkkitehtisuunnittelu.

Mallisto sisältää asiakkaiden kanssa parhaiksi todetut ratkaisut erilaisista hallipaketeista.

Trutec-Hallimallisto tarjoaa toimivat pohjat ja ratkaisut keskisuuriin ja suuriin hallitarpeisiin:

  • Tuotanto- ja konepajahallit
  • Logistiikka- ja teollisuushallit
  • Myymälätiilat
  • Rekkahallit
  • Liikuntahallit
Lataa hallimallisto ja tutustu hallimalleihin hetiLähetä tarjouspyyntöVapaat yritys- ja teollisuustontit Suomessa
vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.

TEEMME tilaa menestyksellesi
Trutec Oy
Yritys

Trutec Oy on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut rakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla rakentaen toimitiloja ja myymälöitä, liikuntahalleja ja urheilurakennuksia, voimalaitosrakennuksia sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia.

Toimintatapa

Vastaamme aina sovitusta kokonaisuudesta yhden luukun periaatteella. Vastaamme kaikista kumppaneistamme kuten omistamme ja varmistamme kaikkien täyttävän vastuullisuus- ja pätevyysvaatimukset. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan CO2-päästöt.

CE-sertifikaatti

Trutec Oy:lle on myönnetty CE-merkin käyttöoikeus teräsrakenteiden toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. 

Oikeus koskee kantavia hitsattuja teräsrakenteita ja tuotejärjestelmiä standardin EN1090-2 mukaisesti.