Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Voit jättää alla olevassa lomakkeessa soittopyyntösi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tutustu ja lataa

Trutec Oy:n esitteet

Trutec Oy:n kattavat esitteet tarjoavat lisätietoja toimintatavoistamme, palveluistamme sekä tuotteistamme ajankohtaisesti.
Tutustu esitteisiimme ja lataa omasi.

Teemme tilaa menestyksellesi

Rakennusprojektit optimaalisella sisällöllä

  • Teräshalleja ja hallipaketteja teollisuuteen ja logistiikkaan avaimet käteen -toimituksina
  • Teräsrunkokokonaisuudet kuorirakenteineen asennettuna
  • Teräsliittopilarit ja WQ-palkit monikerrosrakennuksiin työmaatoimituksina
  • Liikunnan monitoimihallit, katsomorakennukset, stadionit
  • Julkisivuverhoukset uudis- ja saneerauskohteisiin

Trutec Oy rakentaa teräsrunkoisia toimitilahalleja, myymälöitä ja liikuntatiloja koko Suomen alueelle. Verkostoitunut projektinjohtomalli toimii tehokkaasti tarjoten asiakkaille nopean ja kustannustehokkaan rakennusratkaisun, joka on valmis sovittuna ajankohtana. 

Kustannustehokkaat hallipaketit, liikuntatilat ja teräsrakenteet
Rakennamme hallityyppisiä toimitiloja teräksestä koko Suomen alueelle. Tunnemme myös urheilu- ja liikuntatilarakentamisen erityispiirteet aina pienistä palloiluhalleista jalkapallostadioneihin saakka. Trutec Oy tarjoaa rakennusliikkeille kustannustehokkaasti ja nopeasti rakennusten teräsrungot, WQ-palkit, liittopilarit sekä muut teräsrakenteet.

Vahva suunnittelu- ja projektinjohto-osaaminen
Rakentamista suunnittelevan asiakkaan kannattaa olla Truteciin yhteydessä jo hankkeen luonnosvaiheessa. Näin voimme antaa asiakkaalle optimaalisenja kilpailukykyisen tarjouksen, jossa hyödynnetään laadukasta suunnitteluosaamista ja vakiorakenteita, 

Uutuuksina julkisivurakentamisen tuotteet ja Padel-hallit
Vastaamme julkisivurakentamisen markkinoiden kysyntään tarjoamalla asiakkaillemme uusimmat ja näyttävät julkisivurakentamisen tuotteet. Esimerkkinä Trutec Oy:n tuotteistuksesta on padelhallikonsepti, joka tarjoaa optimoidun runkomitoituksen ja toimivan kenttäratkaisun, ammattitaitoisen projektisuunnittelun sekä arkkitehdin laatimat rakennuslupakuvat. Ota yhteyttä, olemme kumppanisi huolettomaan rakentamiseen.