TEEMME TILAA MENESTYKSELLESI

Trutec Oy - Referenssit

Julkisivut

Oulun Lipporannan parkkihalli

Trutec Oy toteutti pysäköintihallin julkisivun tuoteosakauppana. Kohteen pääurakoitsijana toimi Rakennusteho ja kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy.

Pysäköintihallin julkisivu erittäin säänkestävästä merialumiinista

Betonirunkoinen parkkihalli sai näyttävän julkisivun, joka toteutettiin erittäin säänkestävästä merialumiinista.

Trutec Oy toimitti julkisivukokonaisuuden tuoteosakauppana, jonka sisältöön kuului

  • detaljisuunnittelu
  • teräsrakenteet
  • alumiinikasetit materiaaleineen asennettuna.

Teräsrakennesuunnittelussa Trutec Oy mitoitti parkkihallin törmäyskaiteen osaksi julkisivun teräsrunkoa.

Rungot toteutettiin 10m korkeina elementteinä ja niiden asennus oli nopeaa. Detaljisuunnittelussa Trutec Oy täydensi 3D-tietomallia, jolloin kokonaisuus oli kaikkien osapuolien todennettavissa. Yhteistyö aina suunnittelupöydältä valmiiseen lopputulokseen asti oli erittäin sujuvaa ja määrätietoista.

Rakennustehon vastaava työnjohtaja Sakari Syrjä antoi Trutec Oy:lle julkisivu-urakasta kiitettävän arvosanan täysillä pisteillä. Kommunikointi toimi koko projektin ajan ja muuttuneista aikatauluista huolimatta Trutec Oy pystyi suorittamaan oman työnsä sovitusti. Työmaalta tehtyihin huomioihin reagoitiin välittömästi ja kokonaisuus oli hallinnassa.

Rakennustehon työpäällikkö Jani Haataja: Trutec Oy oli tiiviisti mukana julkisivun toteutussuunnittelussa ja kommunikointi arkkitehdin kanssa oli aktiivista ja sujuvaa. Tämä helpotti työpäällikön rooliani suunnittelunohjauksessa. Mielellään tehdään yhteistyötä myös tulevissa projekteissa.

Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n projektin pääsuunnittelija ja arkkitehti Jussi Karjalainen: Yhteistyö oli täydellistä ja suunnitelmia pystyttiin täydentämään kaikkien osapuolien ammattitaidon ansiosta. Näinhän näiden projektien aina pitäisikin mennä.

Oulun Länsi-Tuiraan valmistunut Lipporannan Parkki avattiin käyttöön 21.12.2022. Parkkihalli valittiin Oulun kuukauden taloksi tammikuussa 2023.

Trutec Oy kiittää Rakennustehoa ja Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:tä hienosta projektista.

Oulun Lipporannan parkkihallin julkisivun arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy. Julkisivukokonaisuuden toimitti Trutec Oy. Kohteen pääurakointi: Rakennusteho.

No items found.
vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.

Trutec Oy ajankohtaiset:

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä