trutec Oy

Avoimet työpaikat

Trutec Oy on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut hallirakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla toteuttaen erilaisia teräshalleja, teräsrakenteita ja julkisivukokonaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Helsingissä.

Tarjoamme rennossa ilmapiirissä toimivan työyhteisön, jossa toimimme vahvana tiiminä tinkimättömästi asiakkaidemme eduksi. Jos koet että haluat ottaa vastuuta tavoitteet toteuttaen, meillä on sinulle paikka ja kilpailukykyiset edut.

Paikka on täytetty. Tiedotamme asiasta lisää helmikuun aikana.

Yhtiön kasvun jatkuessa vahvana haemme Etelä-Suomen alueelle aluepäällikköä

Aluepäällikkö, Etelä-Suomi

Aluepäällikkönä vastaat liiketoiminnastamme Etelä-Suomen alueella. Luot vahvoja asiakaskontakteja ja saat uusia avauksia hankesalkkuumme.

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi johtamisesta, taloudesta sekä asiakkuussuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Konseptiimme liittyen ohjaat tehokkaasti kumppanuusverkostoamme ja pidät yllä hyviä sidosryhmäsuhteita.

Varmistat kumppanuusverkoston kautta oikean resurssoinnin ja kehität vastuualueesi liiketoimintaa laadusta ja työturvallisuudesta huolehtien. Huolehdit siitä, että asiakashankkeet etenevät suunnitelmallisesti aikataulujen mukaan.

Tuotantoprosessiimme saat vahvaa tukea omilta projektipäälliköiltämme ja -insinööreiltä. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajallemme.

Toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Herttoniemessä.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta ja koulutusta rakentamisen toimialalta sekä kokemusta projektitoiminnasta ja -johtamisesta
  • Osaamista erityisesti hallirakentamisesta
  • Näyttöä johtamiskokemuksesta niin henkilöiden kuin kumppaniverkoston osalta
  • Näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta ja hyvästä asiakkuuksien hoidosta
  • Vahvoja verkostoja
  • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja haluat saada aikaan tuloksia
  • Toimit hyvin paineen alla ja omaat kyvyt organisoida asioita

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vahvassa ja nopeasti kasvavassa vastuullisessa yhtiössä. Saat tehtävässä paljon vastuuta ja pääset kehittämään liiketoimintaa. Saat osaavien kollegojen tuen ja yhteistyön. Samalla pääset vaikuttamaan vahvasti omalla osaamisellasi alueesi toimintaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä: tj. Jukka Kapela: 0505066757, jukka.kapela@trutecoy.fi

Tule mukaan näköalapaikalle vahvasti kehittyvään ja kasvavaan yritykseen! 

Helsinki  I  Etelä-Suomi

Projektipäällikkö

Olisiko uusien haasteiden aika?

Tervetuloa yritykseen, jossa rautainen osaamisesi pääsee arvoonsa! Trutec Oy:llä on paikka avoinna kokeneelle konkarille kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, joka muokkaa markkinaa ketterällä liiketoimintamallillaan.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Haemme tiimiimme projektipäällikköä vastaamaan nimettyjen projektien toteutuksesta tulosvastuullisesti. Projektipäällikkönä huolehdit hankkeiden kokonaisjohtamisesta ja eteenpäin viemisestä budjetin mukaan. Projekteinasi on laajat halliprojektitoteutukset, teräsrakennetoimitukset asennettuna ja myös julkisivuprojektit Etelä-Suomen alueella.

Vastaat projektien toteutuksesta laadukkaasti sovitussa aikataulussa. Teet tiivistä yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Käytössämme on laaja kumppaniverkosto, jota hallinnoit varmistaen tarvittavat resurssit ja riittävät materiaalit jokaiseen hankkeeseen. Osana työhösi kuuluu myös tarjouslaskenta, jota tulet tekemään yhdessä tiimin kanssa uusiin mielenkiintoisiin projekteihin. Oikeana kätenäsi eri projektien toteutuksessa toimii projekti-insinööri. Projektit sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

Odotamme sinulta

Hakemamme henkilö on kokenut ja rautainen ammattilainen, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta merkittävistä hankkeista vuosien ajalta esimerkiksi projekti- tai työpäällikön roolissa.

Olet myös vastuuntuntoinen, organisointikykyinen ja yrittäjähenkinen persoona, jolla pysyy useidenkin projektien langat käsissä. Työpöydälläsi saattaa olla moniakin projekteja toteutettavana samanaikaisesti.

Aikaisempi työkokemus, vahvat projektinhallintataidot ja kiinnostus alaa kohtaan ovat tässä tehtävässä keskiössä.

Näet asioissa ensisijaisesti mahdollisuuksia ja viet työvaiheita sekä hankkeita eteenpäin järjestelmällisesti. Toivomme sinulta hyvää pelisilmää ja vuorovaikutustaitoja sekä tulosvastuullista asennetta.

Olet ylpeä työstäsi ja haluat sen näkyvän laadukkaassa lopputuloksessa. Tässä työssä tarvitset myös kohtuullista englannin kielen taitoa, hyviä IT-taitoja ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän erilaisten hankkeiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisessa positiossa.

Saat vakituisen työpaikan kasvuyhtiössä ja alan ammattilaisten kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tehtävässä sinulla on reilut ansaintamahdollisuudet. Palkkasi koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja tulospalkkiojärjestelmän mahdollistamista bonuksista. Käytössämme on kattava työterveys ja Smartumin edut. Käytössäsi on myös liukuva työaika sekä joustava etätyömahdollisuus. Toimistomme sijaitsee Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöämme. Pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista panostamalla hyvään työilmapiiriin ja henkilöstön kehittämiseen.

Meillä saat vapautta ja vastuuta osaamisesi mukaan. Työyhteisömme koostuu kannustavista alan ammattilaisista, jotka tukevat toinen toisiaan.

Olisitko sinä meidän uusi projektipäällikkömme? Haluamme kuulla sinusta!

Laitathan hakemuksesi linkin kautta viimeistään 4.6.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kesän/syksyn 2023 aikana. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Trutec Oy:n kirjoille.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä:
Roope Takala 050 475 2852, tai sähköpostitse roope.takala@biisoni.fi.

Hae Projektipäällikön tehtävään tästä

Tule mukaan näköalapaikalle vahvasti kehittyvään ja kasvavaan yritykseen! 

Haemme teräs- ja kuorirakenneasentajia projekteillemme Suomessa

Asentajia koko Suomen alueelle

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä projektiemme asennuksien parissa ympäri Suomea.

Olet jo teräsrakenteiden ja / tai hallirakennusten pelti- ja paneeliasennuksista kokemusta omaava asentaja.

Tehtävässä katsotaan eduksi mikäli sinulla on Ajoneuvonosturin kuljettajan tutkinto tai Hitsaajan pätevyys.

Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa.

Yleensä pyrimme tekemään ma-to viikkotunnit täyteen ja perjantait vapaana.

Majoitukset hoidamme siisteissä valmiiksi kalustetuissa huoneistoissa. Asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä.

Laita hakemusta tai soita heti. Kaikki paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Yhteydenotot: Trutec Oy / Jukka Kapela: 0505066757, jukka.kapela@trutecoy.fi

Tule mukaan näköalapaikalle vahvasti kehittyvään ja kasvavaan yritykseen! 


Tule mukaan Trutec Oy:n kasvavaan kumppaniverkostoon

Lähetä hakemus

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Kiitos viestistäsi, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista, jokin meni pieleen. Ole hyvä ja lähetä viestisi osoitteeseen tarjous@trutecoy.fi

Yhteydenotot:

Jukka Kapela

toimitusjohtaja

puh. 050 5066 757

jukka.kapela@trutecoy.fi