trutec Oy

Avoimet työpaikat

Trutec Oy rakentaa teräsrunkoisia hallipaketteja, toimitilahalleja, myymälöitä ja liikuntatiloja koko Suomen alueelle. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Helsingissä. Verkostoitunut projektinjohtomallimme toimii tehokkaasti tarjoten asiakkaille nopean ja kustannustehokkaan rakennusratkaisun, joka on valmis sovittuna ajankohtana. 

Julkisivurakentamisen kasvavaan kysyntään vastaamme tarjoten näyttävät julkisivurakentamisen ja julkisivusaneerauksen tuotteet suunnittelusta asennukseen.

Uusi padelhallikonsepti tarjoaa optimoidusti mitoitetut teräsrungot ja toimivan kenttäratkaisun, ammattitaitoisen projektisuunnittelun sekä  arkkitehdin laatimat rakennuslupakuvat. 

Yhtiön kasvun jatkuessa vahvana haemme Etelä-Suomen alueelle

Aluepäällikkö, Etelä-Suomi

Aluepäällikkönä vastaat liiketoiminnastamme Etelä-Suomen alueella. Luot vahvoja asiakaskontakteja ja saat uusia avauksia hankesalkkuumme. Aluepäällikkönä vastaat oman alueesi johtamisesta, taloudesta sekä asiakkuussuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Konseptiimme liittyen ohjaat tehokkaasti kumppanuusverkostoamme ja pidät yllä hyviä sidosryhmäsuhteita. Varmistat kumppanuusverkoston kautta oikean resurssoinnin ja kehität vastuualueesi liiketoimintaa laadusta ja työturvallisuudesta huolehtien. Huolehdit siitä, että asiakashankkeet etenevät suunnitelmallisesti aikataulujen mukaan. Tuotantoprosessiimme saat vahvaa tukea omilta projektipäälliköiltämme ja -insinööreiltä. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajallemme. Toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Herttoniemessä.

Odotamme sinulta: Vahvaa kokemusta ja koulutusta rakentamisen toimialaltaKokemusta projektitoiminnasta ja -johtamisestaOsaamista erityisesti hallirakentamisestaNäyttöä johtamiskokemuksesta niin henkilöiden kuin kumppaniverkoston osaltaNäyttöjä tuloksellisesta toiminnasta ja hyvästä asiakkuuksien hoidostaVahvoja verkostojaOmaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja haluat saada aikaan tuloksia. Toimit hyvin paineen alla ja omaat kyvyt organisoida asioita.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vahvassa ja nopeasti kasvavassa vastuullisessa yhtiössä. Saat tehtävässä paljon vastuuta ja pääset kehittämään liiketoimintaa. Saat osaavien kollegojen tuen ja yhteistyön.  Samalla pääset vaikuttamaan vahvasti omalla osaamisellasi alueesi toimintaan.

Lisätietoa tehtävästä saat Target Headhunting Oy:n konsultilta Tarmo Kämpiltä puh. 040 583 7913 tai sähköposti tarmo.kamppi@targetheadhunting.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 22.11.2021 Target Headhuntingin nettisivujen kautta osoitteessa www.targetheadhunting.fi
Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Hakuaika alkaa: 01.11.2021 14:00 Hakuaika päättyy: 22.11.2021 23:50

Haemme projektipäällikköä halliprojektiemme toteuttajaksi

Projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä vastaamaan nimettyjen projektien toteutuksesta tulosvastuullisesti.

Olet rakennusalalta kannukset jo ansainnut, kokenut työ-/projektipäällikkö. Toteutat tinkimättömästi ja tulosvastuullisesti projektit tavoitteiden mukaisesti.

Projektipäällikön tehtävien vaatimuksia tukee hyvin esim. rakennusinsinöörin tai vastaavan työnjohtajan pätevyys.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän kasvuyrityksessä, jossa pääset toteuttamaan asiakkaidemme halliprojekteja koko Suomen alueella. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa.

Konttorimme sijaitsee tällä hetkellä Seinäjoella ja Helsingissä. Voit hoitaa tehtävää hyvin myös esim. Tampereelta tai Jyväskylästä.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Jukka Kapela: 0505066757, jukka.kapela@trutecoy.fi


Tule mukaan Trutec Oy:n kasvavaan kumppaniverkostoon

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Hupsista, jokin meni pieleen. Ole hyvä ja lähetä viestisi osoitteeseen tarjous@trutecoy.fi

Yhteydenotot:

Jukka Kapela

toimitusjohtaja

puh. 050 5066 757

jukka.kapela@trutecoy.fi