Oscar Peltomäki Etelä-Suomen aluepäälliköksi
3.10.2022

Oscar Peltomäki Etelä-Suomen aluepäälliköksi

Oscar Peltomäki aloitti Trutec Oy:n Etelä-Suomen aluepäällikkönä 3.10.2022, vastuullaan Etelä-Suomen alueen liiketoiminnan kehittäminen ja ylläpito.

Oscar on aikaisemmin toiminut Tekova Oy:n palveluksessa projektipäällikkönä erilaisissa toimitilarakentamisen projekteissa ja hänellä on yli 10 vuoden vahva kaupallinen kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, hankkeiden johtamisesta, myynnistä sekä markkinoinnista. Tehtävissään hän on toiminut kaupallisessa vastuussa niin asuinrakentamisen kuin toimitilarakentamisen parissa.

Kokemuksensa siivittämänä, Oscar tulee vastaamaan Etelä-Suomen alueen kasvavaan kysyntään ja on vastuussa alueellisesta kasvusta ja kehityksestä.

Oscar on työssään hyvä neuvottelija, jämäkän positiivinen ja tavoitteellinen.

Trutec on toteuttanut lukuisia projekteja viimeisten vuosien aikana Etelä-Suomeen

Esimerkiksi Matinkylän jäähallin teräsrungon, Gasumin biojätteen siirtokuormausaseman hallipakettina sekä lukuisia hallipaketteja ja julkisivuprojekteja.

Kasvavaan kysyntään ja alueellisen asiakaspalvelun edistämiseksi olemme avanneet Etelä-Suomeen oman myynti- ja projektitoimiston, jota Oscar lähtee nyt kehittämään.

Uskomme vahvasti että alueellinen yksikkömme yhdessä tehokkaan toimintamallimme kanssa tuo merkittävää lisäarvoa Etelä-Suomen asiakkaillemme, kertoo Trutec Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Etelä-Suomen projekteissa voit jatkossa olla yhteydessä suoraan Oscar Peltomäkeen p. 0401647704 tai oscar.peltomaki@trutecoy.fi

Yhteystiedot:

Oscar Peltomäki

Aluepäällikkö Etelä-Suomi

Trutec Oy

Hitsaajankatu 20

00810 Helsinki

p. 040 164 7704

oscar.peltomaki@trutecoy.fi

LinkedIn Oscar Peltomäki

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.