Etelä-Pohjanmaan suurin padelhalli valmistui kuudessa kuukaudessa
13.9.2022

Etelä-Pohjanmaan suurin padelhalli valmistui kuudessa kuukaudessa

Trutec Oy:n Seinäjoelle rakentama padelhalli on valmistunut sopimuksen mukaisesti aikataulussa.

Maanrakennustyöt aloitettiin maaliskuussa 2022, yli 3000m2 halli rakentui valmiiksi kuudessa kuukaudessa.

Padel Club Finland tarjoaa asiakkailleen parhaat mahdolliset puitteet harrastaa jopa kilpatason padelia. Halliin on sijoitettu yhdeksän padelkenttää. Halli tuo paljon kaivatun kenttäresurssin vastaamaan seudun kovaan kysyntään.

Pelien jälkeen hallissa pääsee rentoutumaan suurissa kahteen kerrokseen rakennetuissa lounge-tiloissa. Hallin varsinaiset edustustilat koostuvat suuresta kokoustilasta sekä viimeistellyistä pukeutumis- ja sauantiloista.

Klubimanageri Jukka Kataja-Rahko vastaa hallin operatiivisesta toiminnasta ja tapahtumiin on aina saatavilla ruoka- sekä juomatarjoilu. Ensimmäiset yrityksille suunnatut TYHY-päivät sekä pikkujoulut ovatkin jo hallin varauskalenterissa.

Varsinaiset hallin avajaiset pidetään syyskuun loppupuolella, jolloin hallissa pelataan myös ensimmäiset kansalliset kisat. Pelaajilla on mahdollisuus varata parhaillaan vakiovuoroja tulevalle talvikaudelle.

”Trutec Oy:n Padel Club Finlandille toteuttama rakennusprojekti on ollut halliprojekteistamme kaikkein sujuvin ja lopputuloksena kaikkein näyttävin hallimme, toteaa aluepäällikkö Tero Mäntylä.”

Trutec Oy:n projektipäällikkö Asta Pihlajamäki on myös tyytyväinen rakennustöiden edistymiseen sekä lopputulokseen. ”Hallin kaikki rakennustyöt suoritettiin yhteistyössä pohjalaisten kumppaniemme kanssa. Sitoutuminen yhteiseen projektiin näkyi kaikista osapuolista, tämä takasi onnistuneen lopputuloksen, summaa Asta.

Uudessa 11m korkeassa hallissa pilotoitiin akustoiva kattorakenne, joka onnistui erinomaisesti, odotusten mukaisesti. Trutec Oy tarjoaa asiakkailleen alan parasta palvelua yksityiskohdista kokonaisuuteen, asiakkaan liiketoiminnan menestystä parhaiten tukevalla tavalla.

Hallien nopea toimitus, saumaton ja rautainen projektointi alan uusimpia ratkaisuja hyödyntäen, on tehokasta kaikin puolin, myös kokonaisinvestoinnin kannalta. Olemme asiakkaillemme tehokas kumppani huolettomaan rakentamiseen.

Ota meihin yhteyttä jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa ja hyödynnä suunnittelupalvelumme! 

Tuomas Anttila

Myynti I Trutec Oy

+358504009057

www.trutecoy.fi

tuomas.anttila@trutecoy.fi

Trutec Oy - Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset uutiset tästä

Trutec rakentaa tilat menestyksellesi

Trutec Oy on kumppanisi huolettomaan rakentamiseen suunnittelusta asennukseen.

Trutec-Hallimallisto

Suunnittelimme hallimalliston, jonka pohjalta on helppo aloittaa uuden toimitilan suunnittelu. Hallimallistossamme yhdistyy Trutecin vankka osaaminen ja kokemus toimitilarakentajana, teräsrakennesuunnitteluosaaminen sekä näyttävä arkkitehtisuunnittelu.

Mallisto sisältää asiakkaiden kanssa parhaiksi todetut ratkaisut erilaisista hallipaketeista.

Trutec-Hallimallisto tarjoaa toimivat pohjat ja ratkaisut keskisuuriin ja suuriin hallitarpeisiin:

  • Tuotanto- ja konepajahallit
  • Logistiikka- ja teollisuushallit
  • Myymälätiilat
  • Rekkahallit
  • Liikuntahallit
Lataa hallimallisto ja tutustu hallimalleihin hetiLähetä tarjouspyyntöVapaat yritys- ja teollisuustontit Suomessa
vankka rakentamisen kokemus

Tunnemme teräsrakentamisen erityispiirteet

Trutecin rakennusprojekti on tilaajalle helppo ja läpinäkyvä.
Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ainutlaatuisen projektinjohtomallimme avulla.

TEEMME tilaa menestyksellesi
Trutec Oy
Yritys

Trutec Oy on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut rakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla rakentaen toimitiloja ja myymälöitä, liikuntahalleja ja urheilurakennuksia, voimalaitosrakennuksia sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia.

Toimintatapa

Vastaamme aina sovitusta kokonaisuudesta yhden luukun periaatteella. Vastaamme kaikista kumppaneistamme kuten omistamme ja varmistamme kaikkien täyttävän vastuullisuus- ja pätevyysvaatimukset. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan CO2-päästöt.

CE-sertifikaatti

Trutec Oy:lle on myönnetty CE-merkin käyttöoikeus teräsrakenteiden toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. 

Oikeus koskee kantavia hitsattuja teräsrakenteita ja tuotejärjestelmiä standardin EN1090-2 mukaisesti.